Ελλάδα

Πειραιάς: Πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα σε πάρκινγκ, βίντεο ντοκουμέντο

Πειραιάς: Πυροβόλησε και σκότωσε άνδρα σε πάρκινγκ, βίντεο ντοκουμέντο
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Πειραιά προκάλεσε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία - Στο «Τζάνειο» μεταφέρθηκε το θύμα της επίθεσης όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί έπεσαν σε πάρκινγκ στην οδό Πραξιτέλους.

Ένας ηλικιωμένος φέρεται να πυροβόλησε με όπλο (κυνηγετική καραμπίνα) υπάλληλο του πάγκινγκ και στη συνέχεια έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από τους πυροβολισμούς ο ένοπλος άνδρας «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι του στην οδό Αλκιβιάδου και στη συνέχεια παραδόθηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία.

UPD:

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το άτομο που έχει τραυματιστεί από την επίθεση με τους πυροβολισμούς στο πάρκινγκ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Πειραιά, (στο Τζάνειο) χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

pyrovolismoi.piraias.2

Μάρτυρας: Μάθαμε ότι μάλωσαν για μία θέση πάρκινγκ

Μάρτυρας του περιστατικού δήλωσε στο Dnews: «Από ό,τι μάθαμε έμενε απέναντι. Είχε δημιουργήσει κι άλλα σκηνικά με τσακωμούς, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τρελός από πολλούς για να κάνει άλλωστε και μια τέτοια πράξη.

»Η ανθρώπινη ζωή είναι σημαντική, δεν μπορείς να φτάνεις σε αυτό το σημείο. Μάθαμε ότι μάλωσαν για μία θέση πάρκινγκ. Μάλλον είχαν τσακωθεί και χθες για τον ίδιο λόγο. Η κοπέλα που ήταν εκεί είναι σε σοκ. Μας είπε ότι δημιουργούσε τέτοιου είδους προβλήματα».

{https://www.youtube.com/watch?v=XWahoNbPDDc}

Ακούστε μία ακόμη μαρτυρία για το αιματηρό περιστατικό:

@dnews.gr Επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Πειραιά #dnewsgr #fyp #πειραιάς #peiraias ♬ πρωτότυπος ήχος - Dnews.gr

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο με το θύμα της επίθεσης να είναι πεσμένος στο δρόμο μετά τους πυροβολισμούς:

{https://www.facebook.com/watch/?v=831267521867910}

pyrovolismoi.piraias3