Ελλάδα

Οδηγός επιτέθηκε στον πρώην δήμαρχο Ραφήνας, παραλίγο να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο (Βίντεο)

Οδηγός επιτέθηκε στον πρώην δήμαρχο Ραφήνας, παραλίγο να τον παρασύρει με το αυτοκίνητο (Βίντεο)
Ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, κατέθεσε μήνυση, άφαντος ο οδηγός που του επιτέθηκε.

Επίθεση στον δρόμο δέχθηκε ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, από οδηγό ο οποίος μάλιστα παραλίγο να τον παρασύρει με το αυτοκίνητό του.

Το επεισόδιο έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, στη λεωφόρο Μαραθώνος, κοντά στα ΚΤΕΟ Γέρακα. Βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Live News του Mega δείχνει τον οδηγό να χτυπάει τον πρώην δήμαρχο Ραφήνας, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος.

Άλλοι προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον οδηγό, ο οποίος μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του, έκανε λίγο όπισθεν και πάτησε γκάζι. Μπροστά στο όχημα ήταν ο Ευάγγελος Μπουρνούς, κατά τα φαινόμενα για να τον εμποδίσει να φύγει προτού φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Ωστόσο, ο οδηγός κινήθηκε προς τα εμπρός και παραλίγο να παρασύρει με το αυτοκίνητό του τον πρώην δήμαρχο.

«Είμαι μια χαρά, ευτυχώς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα από τη βιαιοπραγία που προσπάθησε να ασκήσει πάνω μου», δήλωσε στο Mega ο Ευάγγελος Μπουρνούς.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι προτού δεχθεί την επίθεση, ο άλλος οδηγός είχε σταματήσει αριστερά στον δρόμο. Έτσι, συμπέρανε ότι ήθελε να στρίψει και για αυτό πέρασε από δεξιά του και σταμάτησε έπειτα από 50 μέτρα, στο φανάρι.

Τότε, ο οδηγός πλησίασε το αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου. «Μου είπε “είμαι αστυνομικός, βγες έξω”. Του είπα “δείξε μου την ταυτότητά σου”. Άρχισε να κλωτσάει το αμάξι, να βρίζει», περιέγραψε.

«Όρμησε πάνω σε άλλους, χτύπησε και το αμάξι δεξιά με το δικό του όχημα και εξαφανίστηκε», συμπλήρωσε. Ο Ευάγγελος Μπουρνούς κατέθεσε μήνυση, ενώ ο οδηγός παραμένει άφαντος.