Ελλάδα

Ο Κολυδάς διαψεύδει τις προβλέψεις για νέο Daniel και «καρφώνει» γνωστό μετεωρολόγο

Ο Κολυδάς διαψεύδει τις προβλέψεις για νέο Daniel και «καρφώνει» γνωστό μετεωρολόγο
Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί με τον καιρό την επόμενη βδομάδα, αφήνοντας αιχμές για συναδέλφους του που πρέπει «να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο».

Ανησυχία προκάλεσε την Τετάρτη η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τη νέα κακοκαιρία που «δεν θα έχει ίδια ένταση με τον Daniel, όμως φαίνεται πως θα φέρει και πάλι αρκετή βροχή στη Θεσσαλία».

«Θα πάμε με αρκετή ζέστη και από την Κυριακή το απόγευμα έρχεται μια πιο ψυχρή αέρια μάζα από την Κεντρική Ευρώπη, θα οργανώσει ένα κύμα κακοκαιρίας στην περιοχή της Ιταλίας και πάμε πλέον σε μια κυκλοφορία ανάλογη του Daniel που ζήσαμε πρόσφατα», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Με ανάρτησή του, ωστόσο, ο Θοδωρής Κολυδάς διαφώνησε με την παραπάνω πρόγνωση. Όπως έγραψε στο Twitter, μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αν και θάχουμε βροχές, δεν προβλέπεται κάτι σημαντικό.

Όσοι κάνουν συγκρίσεις συστημάτων, να γνωρίζουν ότι απευθύνονται στον μέσο πολίτη και δεν μιλάνε σε συνέδριο, συμπλήρωσε.

Μάλιστα με νέα συνάρτηση, τόνισε πως τα μετεωγράμματα Καρδίτσας, Τρικάλων, Βόλου και Λάρισας δεν προβλέπουν σημαντικά ύψη βροχής.