Ελλάδα

«Ενέδρα» Ελένης Λουκά στον Στέφανο Κασσελάκη: Το ομοφοβικό παραλήρημα και η απάντησή του (βίντεο)

«Ενέδρα» Ελένης Λουκά στον Στέφανο Κασσελάκη: Το ομοφοβικό παραλήρημα και η απάντησή του (βίντεο) Φωτογραφία: Eurokinissi
Την ψυχραιμία του διατήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει την ομοφοβική επίθεση της Ελένης Λουκά, που είχε στηθεί να τον περιμένει έξω από το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media έχει καταγραφεί το νέο παραλήρημα της Ελένης Λουκά, που ξαναχτύπησε μετά από μακρά περίοδο «αποχής από τα κοινά».

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που έφτανε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό κέντρο της Νέας Σμύρνης και χαιρετούσε κόσμο, η κυρία Λουκά του επιτέθηκε φραστικά, κάνοντας ομοφοβικά σχόλια.

«Ντροπή σου, είσαι του σατανά, ανώμαλος, ομοφυλόφιλος, προσβάλεις τον άντρα, στην κόλαση θα πας», του φώναζε, μεταξύ άλλων χυδαίων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προέτρεψε τον κόσμο να διατηρήσει τη ψυχραιμία του, λέγοντας «δεν πειράζει, όλα ήρεμα», ενώ απευθυνόμενος στην Ελένη Λουκά αρκέστηκε σε ένα «σέβομαι την άποψή σου», χωρίς να δώσει άλλη συνέχεια.