Ελλάδα

Άρτα: Στον ανακριτή ο 38χρονος πατροκτόνος

Άρτα: Στον ανακριτή ο 38χρονος πατροκτόνος Φωτογραφία: GRTIMES
Με κομμένη την ανάσα οι κάτοικοι της Άρτας αλλά και το πανελλήνιο παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση αυτή που προκαλεί σοκ.

Ο 38χρονος είχε εξαφανιστεί κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες την προηγούμενη Τετάρτη μαζί με τον 65χρονο συνταξιούχο πατέρα του. Ακολούθησε ένα θρίλερ αναζήτησης τους.

Όταν τελικώς εντοπίστηκαν σε περιοχή της ορεινής Φωκίδας εκείνος θα ομολογούσε στους αστυνομικούς ότι είχε σκοτώσει τον πατέρα του χτυπώντας τον με πέτρες καθώς νωρίτερα είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο τα ξημερώματα της προηγούμενης Τετάρτης ενώ κατευθυνόταν με το όχημα του προς τη Λαμία. Είχε μάλιστα μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λαμίας καθώς είχε υποστεί κάταγμα.

Την ημέρα εκείνη το μεσημέρι συγκεκριμένα πήγε στο νοσοκομείο ο πατέρας του ο οποίος και τον παρέλαβε προκειμένου να επιστρέψουν πίσω στο σπίτι τους στην Άρτα.

Από εκείνη τη στιγμή όμως τα ίχνη τους χάθηκαν με ένα θρίλερ αναζήτησης τους να κρατά μέχρι και το πρωί της Τρίτης οπότε και εντοπίστηκαν και ήρθε στο φως η φρικτή αλήθεια για το τι είχε συμβεί μεταξύ τους.