Ελλάδα

Τρόμος για πλαστικό χειρουργό και την γυναίκα του, ληστές «μπούκαραν» με όπλα στο σπίτι τους και πήραν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ

Τρόμος για πλαστικό χειρουργό και την γυναίκα του, ληστές «μπούκαραν» με όπλα στο σπίτι τους και πήραν κοσμήματα αξίας 200.000 ευρώ
Ζωντανό εφιάλτη βίωσαν το βράδυ της Παρασκευής, στις 29 Σεπτεμβρίου, ένας γνωστός πλαστικός χειρουργός και η σύζυγός του στη μονοκατοικία τους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, όταν δύο αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Οι δράστες «μπούκαραν» στις 9:30 το βράδυ στο σπίτι, πιθανόν μέσω ανοικτής μπαλκονόπορτας που δεν ήταν ασφαλισμένη και χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι ως απειλή, ακινητοποίησαν τον γιατρό και τη σύζυγό του και μετά έψαξαν πολύ καλά όλο το σπίτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ερτ, οι ληστές, εκείνη την στιγμή, είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες και φορούσαν γάντια για να μην αφήσουν ίχνη. Στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού εντόπισαν κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας περίπου 200.000 ευρώ, τα οποία αφαίρεσαν και, μετά από λίγα λεπτά, εγκατέλειψαν το σπίτι.

Ο πλαστικός χειρουργός, αφού η κατάσταση ηρέμησε, επικοινώνησε άμεσα με την Άμεση Δράση και κατήγγειλε τη ληστεία.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να εντοπίσουν τους δράστες, χωρίς ωστόσο να τους βρουν. Έγινε έρευνα στο σπίτι και πάρθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα.

Η αστυνομία αναζητά οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που μπορεί να κατέγραψαν την είσοδο και την έξοδο των δύο κακοποιών από την πολυτελή κατοικία του ζευγαριού.