Ελλάδα

Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στον ανακριτή ο 74χρονος, παραμένει αμετανόητος, «μου έριξαν κάτι στο ποτό»

eurokinissi eurokinissi
Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας ο 74χρονος που σκότωσε το γείτονά του στον Άγιο Παντελεήμονα. Επιμένει ότι το θύμα του έριξε κάτι στο ποτό.

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 50χρονου αλλοδαπού άνδρα απο τον Άγιο Παντελεήμονα, κατηγορείται ο 74χρονος γείτονάς του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας που τα ξημερώματα της Κυριακής σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, για το βαρύτατο τραυματισμό της γυναίκας του θύματος.

Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του ζευγαριού και δυο φίλων της κοπέλας. Σε βάρος του 74χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και για παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να παραμένει αμετανόητος για την πράξη του, δηλώνοντας προανακριτικά στους αστυνομικούς: «Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε».

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή για να απολογηθεί.