Ελλάδα

Debate - Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Ευχαριστώ» Δούκα σε ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη

Debate - Αυτοδιοικητικές εκλογές: «Ευχαριστώ» Δούκα σε ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Τις ευχαριστίες του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον στήριξε ενόψει του δευτέρου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εξέφρασε κατά τη διάρκεια του debate ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Δούκας.

«Βεβαιως και ο κύριος Ζαχαριάδης είχε πει από την αρχή ότι αν ο κύριος Δούκας πάει στον δεύτερο γύρο εγώ θα την στηρίξω. Και τον τιμάει αυτό και βεβαίως αποδεχθηκα την στήριξη του και τον ευχαριστώ πολύ», είπε ο κ. Δούκας.

Βεβαίως ο κ. Ζαχαριάδης είχε πει από την αρχή ότι αν είναι ο κ. Δούκας στο δεύτερο γύρο θα τον στηρίξω. Με πήρε και τηλέφωνο αμέσως μετά τα αποτελέσματα και μου είπε ότι σε στηρίζω και θέλω να σε δω και τον τιμάει αυτό. Και βεβαίως αποδέχτηκα την στήριξή του και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μια αυτοδιοικητική σημαντική παράταξη, η παράταξη που είναι επικεφαλής ο κύριος Ζαχαριάδης, με ρίζες στην πόλη. Αλλά δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη πρόταση. Η πρότασή μας είναι συνολική. Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Δεν είναι η αυτοδιοίκηση τρίτος γύρος πολιτικών εκλογών. Είναι μια πρόταση που θα επιλύσει τα προβλήματά μας, της καθημερινότητας. Και αν δεν ήμουνα σίγουρος ότι μπορώ να αναλύσω, δεν θα έβλεπα. Σε αυτή την ιστορία έχουμε σχέδιο και πρόταση για να αποτελέσουμε μια σημαντική εναλλακτική».

Πάντως αξιζει να σημειωθει οτι ο υποψήφιος Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει για το αν στο δεύτερο γύρο θα στήριζε και αυτος απο την πλευρά τον Κώστα Ζαχαριάδη για Δήμαρχο της Αθήνας.