Ελλάδα

Πάρκαρε σε διάβαση αναπήρων και κουτούλησε τον αστυνομικό που του έκοψε κλήση

lamiareport lamiareport
Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομία.

Πάρκαρε παράνομα σε διάβαση αναπήρων και όταν οι δημοτικοί αστυνομικοί του έδωσαν κλήση, κουτούλησε τον έναν. Το επεισόδιο σημειώθηκε στη Λαμία, το βράδυ της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου στη διάβαση πεζών στην οδό Λεωσθένους, που εξυπηρετεί και τη διάβαση αναπήρων.

Οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, όταν αντιλήφθηκαν ότι το αυτοκίνητο έκλεινε τη διάβαση των ΑμεΑ, «έκοψαν» κλήση για παράνομο παρκάρισμα.

Περίπου μία ώρα περίπου αργότερα, σύμφωνα με το lamiareport, όταν πλησίασε και πάλι όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας να του ζητήσει να απομακρύνει το βανάκι του, εκείνος φέρεται αρχικά να τους μίλησε άσχημα και στην παρατήρηση του Δημοτικού Αστυνομικού ότι είναι διάβαση αναπήρων, του απάντησε επιθετικά «βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;». Στη συνέχεια τον έπιασε από το μπουφάν και του έριξε κουτουλιά στο μέτωπο, πριν τον απομακρύνουν άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί που ήταν επίσης σε περιπολία.

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί και ο οδηγός συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη και θα οριστεί τακτική δικάσιμος.