Ελλάδα

Τροχαίο στο Πέραμα: Ακρωτηριάστηκαν 28χρονος και 22χρονη - Η στιγμή του απεγκλωβισμού τους (video)

Τροχαίο στο Πέραμα: Ακρωτηριάστηκαν 28χρονος και 22χρονη - Η στιγμή του απεγκλωβισμού τους (video)
Οδηγός και συνοδηγός νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του Αττικόν μετά από τροχαίο στο Σχιστό. Η 22χρονη έχει χάσει και τα δύο πόδια της, το ένα ο 28χρονος.

Αγωνία για τους δύο τραυματίες του τροχαίου ατυχήματος στην Λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα, οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν από τους Πυροσβέστες. Πολύ σοβαρά τραύματα φέρουν η 22χρονη συνοδηγός και ο 28χρονος οδηγός από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων (25/12) στη Λεωφόρο Σχιστού, στο ύψος του Περάματος. Τα δύο άτομα διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» και νοσηλεύονται έκτοτε στην εντατική.

Η 22χρονη έχει χάσει και τα δύο πόδια της, το ένα ο 28χρονος

Το τροχαίο έλαβε χώρα περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα. Όπως αναφέρουν σχετικές πηγές, η 22χρονη συνοδηγός έχει ήδη χάσει τα δύο κάτω άκρα της και ο 28χρονος οδηγός το ένα. Οι θεράποντες ιατροί καταβάλουν προσπάθειες να σώσουν το άλλο πόδι του νεαρού άνδρα.

Πώς συνέβη το τροχαίο στο Σχιστό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη μετά την εκτροπή της πορείας του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δύο νέοι με συνέπεια αυτό να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες. Οι δύο επιβαίνοντες είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο και ο απεγκλωβισμός τους έγινε κατόπιν παρέμβασης δώδεκα ανδρών της Πυροσβεστικής και τεσσάρων οχημάτων.

Η σοκαριστική στιγμή του απεγκλωβισμού τους

Σοκάρουν οι εικόνες από τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Πέραμα. Στο βίντεο φαίνεται η επιχείρηση των πυροσβεστών προκειμένου να απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο τον 28χρονο και την 22χρονη.

{https://www.youtube.com/watch?v=cPzb5dtGnZw}