Ελλάδα

Τροχαίο στο Πέραμα: Ακρωτηριάζουν και το άλλο πόδι του 28χρονου - Συγκινεί ο πατέρας του

Τροχαίο στο Πέραμα: Ακρωτηριάζουν και το άλλο πόδι του 28χρονου - Συγκινεί ο πατέρας του
Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αττικό» Νοσοκομείο έχοντας υποβληθεί και οι δύο σε ακρωτηριασμό των κάτω άκρων.

Σε κρίσιμη κατάσταση στο «Αττικό» Νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται ο 28χρονος οδηγός και η 22χρονη συνοδηγός του, το οποίο τα ξημερώματα της Δευτέρας βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, στη λεωφόρο Σχιστού στο Πέραμα.

Θα ακρωτηριάσουν και το άλλο πόδι του 28χρονου

Μετά το σφοδρό τροχαίο, αφού απεγκλωβίστηκαν από το όχημα με τη συνδρομή των πυροσβεστών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα. Εκεί, η 22χρονη κοπέλα ακρωτηριάστηκε και στα δύο της πόδια, ενώ ο οδηγός έχασε το ένα πόδι και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά θα του ακρωτηριάσουν και το άλλο. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του 28χρονου στην τηλεόραση του Alpha, οι γιατροί θα προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό και του άλλου ποδιού.

Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του νεαρού « Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού»

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει χάσει το δεξί του πόδι και προφανώς αυτή τη στιγμή θα γίνει ακρωτηριασμός και στο αριστερό», ανέφερε (Alpha) το βράδυ της Τρίτης ο πατέρας του 28χρονου και πρόσθεσε: «Ευελπιστούμε στο να αναρρώσουν χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η ζωή τους είναι στα χέρια του Θεού». Ο ίδιος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς εφιστώντας τους την προσοχή «λίγο παραπάνω στα παιδιά μας μας» και ευχήθηκε «ο Θεός να προσέχει όλα τα παιδιά του κόσμου».