Ελλάδα

«Τα παιδιά είδαν τον πατέρα τους να χάνεται»: Συγκλονίζει ο αδελφός του Επαμεινώνδα Κωστέα

«Τα παιδιά είδαν τον πατέρα τους να χάνεται»: Συγκλονίζει ο αδελφός του Επαμεινώνδα Κωστέα
Συγκλονίζει ο αδελφός του 41χρονου πιλότου της πολεμικής αεροπορίας που σκοτώθηκε με εκπαιδευτικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα. «Ο αδελφός μου δεν γυρίζει πίσω»

Συγκλονίζει ο αδελφός του επισμηναγού Επαμεινδώνα Κωστέα που σκοτώθηκε με εκπαιδευτικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα μπροστά στα μάτια των παιδιών και της συζύγου του.

«Θα θυμάμαι τον αδερφό μου σαν γενναίο πολεμιστή. Το αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε»

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα ραγίζει καρδιές. «Μεγάλη θλίψη για την οικογένεια και το χωριό μας. Ένας έμπειρος πιλότος με πάνω από 3.000 ώρες πτήσης πριν μεταφερθεί στα Τ-6. Τα παιδιά 12 και 4 ετών και η σύζυγός του, είδαν με τα μάτια τους τον δικό τους άνθρωπο να χάνεται από το οπτικό τους πεδίο και μετά φωτιά.

Τα παιδιά είδαν τον πατέρα τους να χάνεται. Είχε καλέσει τους δικούς του ανθρώπους για την τελευταία του πτήση. Η ζωή του ήταν να πετάει. Δεν ήθελε τίποτα άλλο.

Μου είχε πει την Δευτέρα, “Γιώργο πάω για την τελευταία πτήση, μετά Πρωτοχρονιά στην Κρήτη με την οικογένεια και θα επιστρέψω να πάμε για κυνήγι”. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνει ποτέ», είπε συγκινημένος ο αδελφός του επισμηναγού και κατέληξε:

«Θα τον θυμάμαι σαν γενναίο πολεμιστή που αγαπούσε πολύ αυτό που έκανε. Ήταν το χαμογελαστό παιδί, ο φίλος, ο αδελφός, το αγαπημένο παιδί του χωριού».