Διεθνή

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έπεσε από τη σκηνή του θεάτρου - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έπεσε από τη σκηνή του θεάτρου - Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Φωτογραφία: IMDB
Η παράσταση ακυρώθηκε μετά το ατύχημα του Ίαν ΜακΚέλεν.

Ατύχημα είχε το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης «'Player Kings» στο θέατρο Noël Coward στο Λονδίνο ο Ίαν ΜακΚέλεν.

Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν έπεσε από τη σκηνή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μάχης στην παράσταση όταν ο 85χρονος ηθοποιός παραπάτησε και έπεσε. Άμεσα εκκενώθηκε το θέατρο και ακυρώθηκε η βραδινή παράσταση.

«Ευχαριστούμε το κοινό για το ενδιαφέρον του και τις ευχές του μετά την πτώση του Ίαν κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης» ανέφερε η παραγωγή του θεάτρου. «Μετά τις πρώτες βοήθειες, η εξαιρετική ομάδα του NHS μας διαβεβαίωσε ότι θα έχει γρήγορη και πλήρη ανάρρωση και ότι ο Ίαν είναι σε καλή διάθεση. Η παραγωγή πήρε την απόφαση να ακυρώσει την παράσταση την Τρίτη 18 Ιουνίου, ώστε ο Ίαν να μπορέσει να ξεκουραστεί. Όσοι θεατές επηρεάζονται από αυτή την απόφαση θα ενημερωθούν από το σημείο αγοράς του εισιτηρίου τους το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε τους γιατρούς Ρέιτσελ και Λι και όλο το προσωπικό του χώρου για την υποστήριξή τους» συνέχισε η δήλωση της παραγωγής.

{https://twitter.com/CEJohnson99/status/1802787738250363025}

Ένας θεατής είπε στο BBC ότι το περιστατικό ήταν «πολύ σοκαριστικό. Από όσο είδα, είχε τις αισθήσεις του γιατί φώναζε για βοήθεια».

«Μόλις είδα τον Ίαν ΜακΚέλεν να τραυματίζεται σοβαρά αφού έπεσε από τη σκηνή στο Noel Coward Theatre. Ο Σερ Ίαν ακουγόταν να ουρλιάζει από τον πόνο καθώς ορισμένοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν» έγραψε σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Τσάρλι Τζόνσον, που ήταν παρών στο περιστατικό.

{https://www.instagram.com/p/C5o0OdEINQs/?hl=el}