Ελλάδα

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Μητέρα 7χρονου η αυτόχειρας, τι την «έσπρωξε» στο τέλος

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Μητέρα 7χρονου η αυτόχειρας, τι την «έσπρωξε» στο τέλος
Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ραφήνας μετά από την τραγική είδηση ότι νεαρή μητέρα εντοπίστηκε απαγχονισμένη πίσω από εκκλησάκι στα Περιβολάκια.

Μια ανείπωτη τραγωδία συνέβη σήμερα νωρίς το πρωί στη Ραφήνα, όταν 36χρονη μητέρα 7χρονου παιδιού έδωσε τέλος στη ζωή της. Η άτυχη 36χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη σήμερα το πρωι σε δέντρο, κοντά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Περιβολάκια Ραφήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Irafina.gr η γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη σε δέντρο πίσω από το εκκλησάκι από τον πρόεδρο του τοπικού συλλόγου, ενώ αρχικά θεωρήθηκε ότι πρόκειται για κούκλα όμως τελικά αποδείχθηκε πως πρόκειται για γυναίκα.

Το έσκασε από το Νοσοκομείο και έβαλε τέλος στη ζωή της 

H 36χρονη διαζευγμένη μητέρα διατηρούσε εξοχική κατοικία στην περιοχή και φαίνεται πως το έσκασε από το νοσοκομείο “Γεννηματάς” στο οποίο νοσηλευόταν,με εντολή εισαγγελέα, απ όπου και έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Δικοί της άνθρωποι μιλώντας στο irafina.gr, ανέφεραν πως θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη επιτήρηση και επίβλεψη στο νοσοκομείο ώστε να γινόταν αντιληπτή η απουσία της Όταν τα κοντινά της πρόσωπα κατάλαβαν πως είχε φύγει από το νοσοκομείο ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας, καθώς ήταν μόνιμος κάτοικος της περιοχής.

Μάλιστα είχε δοθεί σήμα και στα περιπολικά που έκαναν περιπολίες το βράδυ της Πέμπτης, ότι η γυναίκα αγνοείται

Το σημείωμα που άφησε πίσω της 

Όπως διαπίστωσαν οι Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, η 35χρονη είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα. Στο σημείωμα έγραψε πως “Δεν αντέχει άλλο”, ενώ έκανε λόγο και για το ανήλικο παιδί της.