Ελλάδα

«Την σκοτώσαμε και τη βάλαμε σε μπαούλο»: Βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου, δεν έχει ομολογήσει ο σύντροφός της

«Την σκοτώσαμε και τη βάλαμε σε μπαούλο»: Βρέθηκε η σορός της 41χρονης εγκύου, δεν έχει ομολογήσει ο σύντροφός της
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη: Φίλος του συντρόφου της φέρεται να ομολόγησε πως την δολοφόνησαν

Στη Χαλκιδική βρέθηκε η σορός της 41χρονου εγκύου - και μητέρας ενός 13χρονου κοριτσιού - που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς την Πρωτοχρονιά.

Υπενθυμίζεται πως η 41χρονη γυναίκα βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φίλος του συντρόφου της ομολόγησε στις Αρχές ότι την σκότωσαν μαζί με τον σύντροφό της, στη συνέχεια την έβαλαν σε μπαούλο και την πέταξαν σε σημείο στη Χαλκιδική. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος δεν έχει ακόμα ομολογήσει.

Άλλες πηγές ωστόσο σημειώνουν πως ο φίλος του συντρόφου της 42χρονης ομολόγησε πως έβαλαν το πτώμα της γυναίκας σε ένα κουτί και με το δικό του αυτοκίνητο το μετέφεραν σε περιοχή της Νέας Τρίγλιας, όπου και το πέταξαν, αλλά πως ο ίδιος δεν είχε ανάμειξη στη δολοφονία της.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του βρίσκονται - αυτή την ώρα - υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο ότι απέρριψαν τη σορό.

Τα «ύποπτα» SMS και οι αντιφάσεις στην κατάθεση

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή η ΕΛΑΣ είχε βάλει στο μικροσκόπιο δύο γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της 41χρονης - καθώς αμφισβητήθηκε ότι αυτά τα μηνύματα εστάλησαν από την ίδια.

Τα μηνύματα, ένα προς το σύντροφό της και ένα προς τη μητέρα της, χαρακτηρίστηκαν αντιφατικού ύφους. Στο επίκεντρο βρέθηκε και η κατάθεση του συντρόφου της: Είχε προξενήσει εντύπωση ότι στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 41χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε το πρωί της 2ας Ιανουαρίου ενώ η ανακοίνωση της εξαφάνισης από το Χαμόγελο του Παιδιού έκανε λόγο για εξαφάνιση την Πρωτοχρονιά.

«Κοιμήθηκε μαζί μου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Όταν ξύπνησα το πρωί της Τρίτης δεν ήταν δίπλα μου. Βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, που έγραφε ότι είχε πάρει όσα χρήματα είχαμε και θα πήγαινε στη μητέρα της. Στη συνέχεια έμαθα ότι δεν εμφανίστηκε ούτε εκεί», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο σύντροφος, ο οποίος είχε κολλήσει κιόλας τις προηγούμενες μέρες αφίσες στην περιοχή της Καλαμαριάς - όπου έμενε μαζί με την 41χρονη - προκειμένου τάχα να ζητήσει την συνδρομή και των πολιτών.