Ελλάδα

Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι

Σε στενό οικογενειακό κύκλο το μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι Φωτογραφία: Intime
Συγκινημένοι η Αννα Μαρία, τα παιδιά και τα εγγόνια έδωσαν το παρ΄ών στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το ετήσιο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στο Τατόι.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης, τα παιδιά, τα εγγόνια και η σύζυγός του Άννα Μαρία έδωσαν, εμφανώς συγκινημένοι, παραβρέθηκαν στο ετήσιο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, στις 10 Ιανουαρίου 2023. Ειδικότερα, το μνημόσυνο ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:00 υπό βροχή, με τα μέλη της οικογένειας να αποχωρούν περίπου μισή ώρα αργότερα. Νωρίτερα, είχε αφιχθεί ο μεσαίος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος. Στο αυτοκίνητο που ακολουθούσε βρισκόταν ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος. Τελευταίο έφτασε στο Τατόι το αυτοκίνητο με τον Παύλο, την αδελφή του Αλεξία και την μητέρα τους Άννα Μαρία.

6079460

6079455

6079461

6079535

6079453

Λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο, ο γιος του, Παύλος, είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον κατέγραψε όταν αποχωρούσε από την Ηρώδου Αττικού για να μεταβεί στο Τατόι.