Ελλάδα

Εξαφάνιση 31χρονου: Τι «έδειξε» το κινητό του Μπάμπη - Το νέο video που «σκανάρουν» οι Αρχές

Εξαφάνιση 31χρονου: Τι «έδειξε» το κινητό του Μπάμπη - Το νέο video που «σκανάρουν» οι Αρχές
Το θρίλερ του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη συνεχίζεται με το τμήμα των Ανθρωποκτονιών να συμμετέχει στις έρευνες.

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, ενώ στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του συμμετέχει και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών. Στο φως έρχονται νέα στοιχεία όσον αφορά την υπόθεση του Μεσολογγίου. Οι αποκαλύψεις αφορούν τις κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 31χρονο Μπάμπη.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για το πού κατευθύνθηκε ο 50χρονος πριν απενεργοποιηθεί το κινητό του αγνοούμενου 

Όπως μετέδωσε ο ALPΗA, κάμερα έχει "πιάσει" το όχημα του κρεοπώλη προς το Ευηνοχώρι γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις Αρχές. Αργότερα, μετά από 52 λεπτά, το όχημα του 50χρονου επιστρέφει στο Μεσολόγγι.  Μια άλλη κάμερα στην Ιονία Οδό, έχει καταγράψει την πορεία του οχήματος, η οποία είναι η τρίτη κάμερα που κατέγραψε την πορεία του 50χρονου, αφότου είχε εξαφανιστεί ο Μπάμπης. Παράλληλα, για 11 λεπτά εξέπεμπε το κινητό και μάλιστα ακίνητο. Στοιχείο το οποίο έχουν λάβει σε γνώση τους οι Αρχές και μάλιστα θεωρείται στοιχείο "κλειδί" για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τι «έδειξε» το κινητό του αγνοούμενου Μπάμπη στο Μεσολόγγι

Μέσα από αναλύσεις που έχουν γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκύπτει ότι το κινητό του θύματος εμφανίζεται να κλείνει περίπου στις δώδεκα παρά δέκα (23.50) το βράδυ. Πράγμα που σημαίνει ότι δύο ώρες μετά την εξαφάνιση του αγνοούμενου Μπάμπη το κινητό του είχε παραμείνει ανοιχτό. Έτσι πιθανολογείται ο δράστης να πήρε μαζί του το κινητό του εξαφανισθέντα κι ίσως το πέταξε σε ένα άλλο σημείο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί σε κάθε περίπτωση και το ενδεχόμενο να έκλεισε το κινητό από μπαταρία. Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από το facebook που ήταν συνδεδομένο το κινητό του νεαρού εκείνη την ώρα και παρέμεινε ανοιχτό.

«Δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος»

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, μίλησε στο MEGA για την υπόθεση. «Είναι όντως μία δύσκολη εξαφάνιση όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε πως εξαντλούνται όλε οι τεχνολογίες που έχει γ αστυνομία ώστε να λύσουμε τον φόβο αυτής της ιστορίας. Από σήμερα συνδράμει και το Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα. Δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος. Ήταν ο τελευταίος που είδε τον αγνοούμενο αλλά δεν προέκυψε κάτι».

«Κατά την άποψή μου οι δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας»

Ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος οικογένειας αγνοούμενου, ανέφερε ότι «Ανέλαβα χθες την υπόθεση. Με αίτημα της οικογένειας έχει μεταβεί κλιμάκιο στην περιοχή. Είναι δεδομένο πως πρόκειται για μία εγκληματική ενέργεια μεθοδευμένη. Κατά την άποψή μου οι δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας. Αυτό που μπορώ να πως είναι πως θα καταθέσουμε μήνυση από την οικογένεια με νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε. Το άνοιγμα λογαριασμών είναι μία διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για να δούμε τις συναλλαγές που είχε και με ποιον».