Ελλάδα

Άγιος Παντελεήμονας: Σε αναζήτηση της ΕΛΑΣ o δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπός 30 ετών

Άγιος Παντελεήμονας: Σε αναζήτηση της ΕΛΑΣ o δράκος των ασανσέρ - Αλλοδαπός 30 ετών Φωτογραφία: pexels
Ο φόβος και ο τρόμος έχουν κυριεύσει τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα τις τελευταίες ημέρες, καθώς ένας νεαρός άνδρας επιτέθηκε σε δύο ανήλικα κορίτσια μέσα σε ένα ασανσέρ, προβαίνοντας σε άσεμνες πράξεις εις βάρος τους.

Για την υπόθεση της διπλής επίθεσης του «δράκου των ασανσέρ» στον Άγιο Παντελεήμονα, που αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ώρες, υπάρχει ένας ύποπτος σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ύποπτος που αναφέρονται οι πληροφορίες είναι ένας άνδρας περίπου 30 ετών, αλλοδαπός, που διαμένει κοντά στις πολυκατοικίες στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και διαπράχθηκαν οι επιθέσεις.

Αν και δεν φαίνεται να είναι σεσημασμένος, τα δύο κορίτσια που ήταν θύματα των επιθέσεων τον έχουν αναγνωρίσει εν μέρει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών τον καταδιώκουν προκειμένου να εξακριβώσουν εάν πράγματι είναι ο δράστης.

Οι δύο επιθέσεις του «δράκου των ασανσέρ»

Οι δύο επιθέσεις συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή και Δευτέρα, μέσα στην ημέρα, και τα θύματα ήταν δύο 14χρονες κοπέλες.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο δράστης εγκλωβίζει τα κορίτσια στο ασανσέρ την ώρα που αυτές εισέρχονται, και αφού τις τρομοκρατεί, μια από τις δύο απειλείται με χειρονομία ότι θα της προκαλέσει βλάβη, πριν τις αγγίξει στο στήθος και τις αφήσει να φύγουν.

Από την αρχή, οι αστυνομικοί προβαίνουν στην προβολή φωτογραφιών με υπόπτους σεσημασμένους στις δύο ανήλικες, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί κάποια σύνδεση.

Σημαντικά στοιχεία που έχουν παρέχει οι κοπέλες είναι οι περιγραφές τους, ενώ υπάρχουν και βίντεο από κάμερες καταστημάτων στην περιοχή που έχουν καταγράψει τις κινήσεις του δράστη και βρίσκονται στην κατοχή της Ελληνικής Αστυνομίας.