Ελλάδα

Κορινθία: Έφοδος της αστυνομίας στο λαγούμι της οικογένειας για να απομακρύνουν τα παιδιά

Κορινθία: Έφοδος της αστυνομίας στο λαγούμι της οικογένειας για να απομακρύνουν τα παιδιά
Ραγδαίες εξελίξεις με την οικογένεια που ζει σε παράπηγμα στο οποίο έχουν σκάψει μέχρι και λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο σημείο εισαγγελέας, αστυνομικοί και κοινωνική λειτουργός για να απομακρύνουν τα παιδιά.

Μετά την εισαγγελική παρέμβαση για απομάκρυνση των ανήλικων παιδιών των παλαιοχριστιανών από το λαγούμι και την κατεπείγουσα προανάκριση που διέταξε ο εισαγγελέας χθες ξεκίνησε η επιχείρηση της αστυνομίας, που είναι έτοιμη να παρέμβει.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, συνοδεία εισαγγελέα και υπηρεσιών του Δήμου υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας, προκειμένου να συλλάβουν τον 45χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά δεν έχουν εντοπιστεί ακόμα, καθώς φαίνεται ότι ο πατέρας έχει κρύψει τα παιδιά.

Πρόκειται για τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας, δύο αγόρια 13 και 15 ετών καθώς και ένα μικρό κοριτσάκι έξι ετών.

Ο 45χρονος και η 38χρονη έχουν και μια 22χρονη γυναίκα η οποία φέρεται να είναι μητέρα ενός βρέφους.

Αρνητές των εμβολίων η οικογένεια «Παλαιοχριστιανών»

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το βρέφος, ηλικίας οκτώ μηνών, που ζούσε με την οικογένεια, ήταν εγγόνι του ανδρόγυνου και όχι ένα από τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όταν ο 45χρονος πατέρας ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε πως το παιδί το γέννησε η ηλικίας 21 ετών κόρη του, αλλά απέφυγε να απαντήσει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού και αν γνωρίζει πού βρίσκεται ή αν είναι μέλος της κοινότητάς τους, όπως ο ίδιος την χαρακτηρίζει.

Σχετικά με τη χρησιμότητα του τούνελ, μήκους 30 μέτρων, που κατέληγε σε ρεματιά, ο 45χρονος πατέρας υποστήριξε πως δεν αποτελεί τόπο κατοικίας, αλλά προσκυνήματος, όπως ακριβώς έκαναν και οι πρώτοι χριστιανοί.