Ελλάδα

Αγνώστου πατρός τα παιδιά στην Κορινθία, παλιός χρυσαυγίτης ο 46χρονος

Αγνώστου πατρός τα παιδιά στην Κορινθία, παλιός χρυσαυγίτης ο 46χρονος
Αγνώστου πατρός είναι τα παιδιά στην κοινότητα παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Τα παιδιά έχουν εξαφανιστεί από την Κυριακή μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνεται στο γιατί εξαφανίστηκαν τα τρία συγκεκριμένα παιδιά και όχι και τα πέντε παιδιά.

Τα δυο εντοπίστηκαν την Κυριακή στο λαγούμι στην Κορινθία ενώ τα άλλα τρία είναι εξαφανισμένα όπως και η 45χρονη μητέρα τους, η οποία όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές είπε «δεν σας λέω ποιος είναι ο πατέρας»!

Χρυσαυγίτης ο 46χρονος

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Alpha, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής στην Ηλιούπολη, στην περιοχή που έμενε και εργαζόταν, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν «πρωτοπαλίκαρο» του Ηλία Παναγιώταρου, φυλακισμένου στελέχους της ΧΑ.

Μάλιστα καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από την Αθήνα, φέρεται να έχει παίξει ένα επεισόδιο μεταξύ Χρυσαυγιτών και αναρχικών, στο οποίο ο ίδιος ξυλοκοπήθηκε άσχημα.

Αποτάσσει την τεχνολογία αλλά δουλεύει τηλεργασία

Ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών δουλεύει ως δημόσιος υπάλληλος και μάλιστα εξ' αποστάσεως μέσω ίντερνετ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1 ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, ονόματι Μανώλης, εργάζεται κανονικά ώς δημόσιος υπάλληλος στο δήμο Ερέτριας.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ερέτριας, Νικόλας Γούρνης: «Ενημερώθηκα ότι εργάζεται εδώ και 3 χρόνια στον δήμο μας και αμείβεται κανονικά».

Μάλιστα κάνει χρήση της τεχνολογίας, αφού δεν παρευρίσκεται αυτοπροσώπος εκεί, αλλά εργάζεται εξ' αποστάσεως μέσω ίντερνετ.

Προηγουμένως δούλευε σε άλλο δήμο αλλά το 2020 πήρε μετάταξη για λόγους υγείας.