Ελλάδα

Θρίλερ με την σορό γυναίκας στον Πόρο: Τα σημάδια που «δείχνουν» την εξαφανισμένη Σταυρούλα από την Κυψέλη

Θρίλερ με την σορό γυναίκας στον Πόρο: Τα σημάδια που «δείχνουν» την εξαφανισμένη Σταυρούλα από την Κυψέλη Φωτογραφία: EUROKINISSI
Υπό εξέταση βρίσκεται η σορός της γυναίκας που εντοπίστηκε στον Πόρο, με το ερώτημα εάν πρόκειται για την Σταυρούλα Γκουγκουλιά που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κυψέλης προ έξι μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η σορός φέρει ένα σημάδι που ταιριάζει με αυτό που είχε στο σώμα της η Σταυρούλα Γκουγκουλιά. Επιπλέον, στο άψυχο σώμα της γυναίκας υπήρχαν ακριβά κοσμήματα παρόμοια με εκείνα που φέρεται να φορούσε η Σταυρούλα.

Έχει γίνει λήψη DNA από τον πατέρα της γυναίκας προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εκείνη. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχει ο ιατροδικαστής δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Η σορός βρισκόταν στα αζήτητα εδώ και έξι μήνες. Την είχε εντοπίσει βάρκα στα ανοιχτά του νησιού και είχε καλέσει τις Αρχές.

Η Σταυρούλα εξαφανίστηκε στις 23 Αυγούστου, με την τσάντα της, περίπου 300 ευρώ σε μετρητά -όπως λέει η συγκάτοικος της- και το κινητό της. Η συγκάτοικος δεν δήλωσε στις αρχές την εξαφάνισή της.

STAUROULA

Λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της Σταυρούλας, η συγκάτοικος σήκωσε από τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας περίπου 11.000 ευρώ «για ανάγκες όπως λογαριασμοί, ενοίκια, ερευνητής και δικηγόροι».

Το περίεργο είναι ότι τη στιγμή που σήκωσε τα χρήματα δεν είχε ακόμα παραστεί η ανάγκη να πληρώσει ερευνητή και δικηγόρους καθώς κανείς δε γνώριζε ότι είχε εξαφανιστεί η Σταυρούλα.

Η σορός που βρέθηκε φαίνεται να ανήκει σε γυναίκα περίπου 50 ετών, με βάρος γύρω στα 80 κιλά και ύψος 1,70 μέτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι τοξικολογικές φέρεται να έδειξαν ότι λάμβανε συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Το ανθρωποκτονιών, που ανέλαβε την υπόθεση εδώ και λίγα 24ωρα, ζήτησε να ενημερωθεί για άτομα που βρίσκονται στα αζήτητα κι έτσι προέκυψαν τα παραπάνω στοιχεία.