Ελλάδα

Συμβασιούχος σε Δήμο της Αττικής και η σύζυγος του Παλαιοχριστιανού

Συμβασιούχος σε Δήμο της Αττικής και η σύζυγος του Παλαιοχριστιανού
Ζούσε σε τροχόσπιστο και όχι σε...λαγούμι η οικογένεια των Παλαιοχριστιανών, ενώ, όπως προκύπτει ήταν εργαζόμενη και η σύζογος του 45χρονου και μάλιστα σε Δήμο της Αττικής

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών, με κάποια από αυτά να τα επιβεβαιώνει ο ΄45χρονος πατέρας που αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, από τις δικαστικές αρχές Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος πατέρας εμφάνισε  στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου έγγραφο, το οποίο τον εμφανίζει να έχει ψυχιατρικό νόσημα σε ποσοστό αναπηρίας 67%.

Ενώ, όμως τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην εντολή επιστροφής μισθών δύο μηνών, στο δήμο Ερέτρειας όπου εργαζόταν από απόσταση... γίνεται γνωστό ότι και η σύζυγός του πληρωνόταν από το Δημόσιο. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η γυναίκα, ήταν υπάλληλος σε άλλο δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο 45χρονος. Συγκεκριμένα εργαζόταν με σύμβαση, σε κοινότητα της Αττικής, στο δασαρχείο, για δύο 8μηνα, το 2018 – 2019. Ενώ, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ένας υπάλληλος δασαρχείου, «ήταν ιδιότροπη και τσακωνόταν συχνά».

Ζούσαν σε τροχόσπιτο και όχι σε... λαγούμι

Όπως έκανε γνωστό ο 45χρονος πολύτεκνος πατέρας, με δική του παρέμβαση σε πρωινή εκπομπή του Alpha, «τα παιδιά δεν ζούσαν σε λαγούμι, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο».

Ναφορικά με την αμοιβή του και τα στενά περιθώρια επιβίωσης της οικογένειάς του, δήλωσε ότι εργάζεται από πολύ μικρός, σε πάρα πολλές εργασίες. «Έπαιρνα 1.000 ευρώ, έχω ένσημα και έχω δουλέψει και ένα χρόνο ως εκπαιδευτικός. Τα 1.000 ευρώ πρέπει να υπολογίζονται στο κοινό ότι ήταν για να ταΐσουν και να ζήσουν 8 στόματα, όχι εμένα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα και κανένα άλλο βοήθημα».

Όπως υπογράμμισε συναισθηματικά φορτισμένος, «Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί τόσο πολύ στα ΜΜΕ και δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά μου».

Ενώ, αναφοιρικά με την άρνησή του να διεξαχθεί τεστ DNA για την διαπίστωση της πατρότητας για όλα τα τέκνα, ανέφερε ότι η εντολή «στρέφεται καθ’ όλης της οικογένειάς μου. Ε όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου. Γράφει μέσα η απόφαση ότι θα τηρηθεί για μελλοντικές χρήσεις»