Ελλάδα

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο θάνατός της προήλθε από δυστύχημα

Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο θάνατός της προήλθε από δυστύχημα
Η σορός δείχνει δυστύχημα. Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ ότι συνέβη στη Σταυρούλα.

Ο Βασίλης Λαμπρόππουλος, ο αστυνομικός συντάκτης, μίλησε στην εκπομπή του Mega σχετικά με τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν με τη σορό της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, από την Κυψέλη.

«Η αστυνομία όσο εξέταζε την υπόθεση της Σταυρούλας, πράγματι διαπίστωσε πως η συγκάτοικός της έπεφτε σε ορισμένες αντιφάσεις, σχετικά με την ώρα αναχώρησης της από το σπίτι. Ωστόσο λόγου του χαρακτήρα της και γενικά της αντίληψης της, ο λόγος της δεν ήταν συνεχόμενος και δε φαινόντουσαν αυτές οι αντιφάσεις να σχετίζονται με το να κρύβει κάτι σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στη Σταυρούλα» αναφέρει ο κ. Λαμπρόπουλος.

Συνεχίζοντας είπε: «Δεν είναι μόνο η μαρτυρία της συντρόφου της Σταυρούλας, που λέει ότι αναχώρησε μόνη μια συγκεκριμένη ώρα από το σπίτι, αλλά υπάρχουν και μάρτυρες που την είδαν όντως να αναχωρεί».

«Προέκυψαν ορισμένες μαρτυρίες και συσχετίστηκαν με τη σορό που βρέθηκε στον Πόρο. Η Σταυρούλα είχε πάει στην παραλία του Φλοίσβου και την είδαν να αφήνει τα πράγματά της, να μπαίνει στη θάλασσα και μετά από λίγο να εξαφανίζεται. Υπήρχε μάλιστα ένας μάρτυρας, αλβανικής καταγωγής ο οποίος είδε τη γυναίκα να αφήνει τα πράγματα της αργά το βράδυ, στην παραλία, αλλά εκεινή τη στιγμή δεν του κίνησε κάτι την περιέργεια. Το παράξενο ήταν την επόμενη μέρα, που όταν πήγε ξανά στη συγκεκριμένη καφετέρια, τα πράγματα της Σταυρούλας βρισκόντουσαν ακόμα εκεί».

Το ερώτημα είναι αν πρόκειται για αυτοκτονία ή αν πρόκειται για κάποιο ατύχημα όπως ένας πνιγμός.

Τα στοιχεία που δείχνουν ότι είναι ατύχημα σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είναι πρώτον το γεγονός ότι πήγε στη θάλασσα έχοντας πάρει μαζί της πετσέτα και παρεό. Αυτό δείχνει ότι είχε φροντίσει τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιούσε μόλις θα έβγαινε από την παραλία και δεύτερον, αν ήθελε να αυτοκτονήσει θα πήγαινε στη θάλασσα και θα έμπαινε στο νερό με τα ρούχα της ή με τα εσώρουχά της.

Μόλις βρέθηκε η σορός στον Πόρο έγινε έρευνα από το Λιμενικό με τα ήδη υπάρχον στοιχεία από αυτά στο Παλαιό Φάληρο και έτσι διασταυρώθηκε η σορός της αδικοχαμένης Σταυρούλας

Στον αντίποδα, όπως τονίζει ο κ. Λαμπρόπουλος υπάρχουν αμελής ενέργειες από την αστυνομία, η οποία τόσο καιρό δεν είχε πάρει δείγμα DNA.

Μάρτυρες που είδαν τη Σταυρούλα

Μάρτυρες λένε ότι είδαν τη Σταυρούλα να φεύγει μόνη της με ένα σακίδιο στην πλάτη και με τα ρούχα που φόραγε όταν τη βρήκαν στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.