Ελλάδα

Στην φάκα της ΕΛΑΣ γόνος γνωστής οικογενείας - 21 καταδίκες, απάτες και συνολικά... 26 χρόνια φυλακή

Στην φάκα της ΕΛΑΣ γόνος γνωστής οικογενείας - 21 καταδίκες, απάτες και συνολικά... 26 χρόνια φυλακή Φωτογραφία: eurokinissi
Γόνος Κεφαλονίτικης καταγωγής πασίγνωστης οικογένειας οινοποιών με χρέη και ακάλυπτες επιταγές.

Μεγάλο οικονομικό «κανόνι» είχε βαρέσει στην αγορά, σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, γόνος γνωστής οικογένειας οινοποιών και ήταν καταζητούμενη, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν όχι μια, όχι δύο αλλά… 21 καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 26 ετών και χρηματική ποινή 48.850 ευρώ.

Η 47χρονη εντοπίστηκε αμέριμνη στην περιοχή της Γλυφάδας, το πρωί της Πέμπτης (22/2) από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Με όνομα βαρύ η ίδια και η οικογένεια της στο χώρο του κρασιού εδώ και δεκαετίες.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις σε βάρος της, «υπέβαλλε κατ’ εξακολούθηση ανακριβείς φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος των εν λόγω εταιρειών, ενώ δεν απέδιδε καταλογισμένο Φ.Π.Α».

Όμως με αυτή την κίνηση έβλαπτε τον εαυτό της και τα ταμεία του κράτους.

Βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί…

Η 47χρονη τα τελευταία χρόνια είχε αναπτύξει δραστηριότητα και στον χώρο των ακινήτων με τη δημιουργία πολυτελών σουιτών που προσφέρονται σε Έλληνες και ξένους, για διαμονή λίγων ημερών έως πολλών μηνών στα νότια προάστια της Αττικής.

Εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια, μέτοχος, διευθύνουσα σύμβουλος, διαχειρίστρια και νόμιμη εκπρόσωπος εταιρειών εκμετάλλευσης ακινήτων.

Στην Ευελπίδων εμφανίστηκε και ο αδερφός της, Κ.Ν., διακριτικά, για να μη γίνει αντιληπτός, προφανώς για να την υποστηρίξει. Ωστόσο, αναζητούνταν και αυτός για απάτη άνω των 200.000 ευρώ, καθώς είχε πουλήσει ανύπαρκτη επωνυμία επιχείρησης.