Ελλάδα

Πτώμα άντρα σε φράγμα στην Ηλεία, εξετάζεται η σορός να ανήκει στον αγνοούμενο ταξιτζή

eurokinissi eurokinissi
Πτώμα εντοπίστηκε σε φράγμα στην Ηλεία, με τις πρώτες σκέψεις να παραπέμπουν στον αγνοούμενο ταξιτζή από τις πλημμύρες στα τέλη Ιανουαρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός βρίσκεται μέσα σε ρέμα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο, να μην μπορούν να προσεγγίσουν.

Πιο αναλυτικά, το πτώμα εντοπίστηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί και ήδη έχουν σπεύσει αστυνομικοί και πυροσβέστες. Σύμφωνα με το patrisnews.com, στο σημείο έχουν κληθεί δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών.

Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει στον 45χρονο αγνοούμενο ταξιτζή από το Πλουτοχώρι της Ηλείας, ο οποίος κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας τον Ιανουάριο επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητο που επέβαινε με την αρραβωνιαστικιά του χείμαρρο.

Ο 45χρονος επιχείρησε να περάσει το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία, έχοντας μαζί του την αρραβωνιαστικιά του, Γεωργία.

Περίπου 30 μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου όπου σφήνωσε πάνω σε κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν άνοιγε καμία πόρτα και λίγο αργότερα τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε 1,5χλμ. μακριά από το σημείο από το οποίο παρασύρθηκε το αυτοκίνητο του ζευγαριού.