Ελλάδα

Άργος: Στη φυλακή ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του

Άργος: Στη φυλακή ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο την σύζυγό του
Στη φυλακή οδηγείται ο 34χρονος από το Άργος, ο οποίος χτύπησε την σύζυγό του με σίδερο και στη συνέχεια την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της βαριές σωματικές βλάβες.

Ο δράστης αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι λατρεύει την σύζυγό του, ενώ μιλώντας δημόσια ζήτησε συγγνώμη «σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου». 

Τα λεγόμενά του δεν έπεισαν τον εισαγγελέα που διέταξε την προσωρινή κράτησή του για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 34χρονος  αρνήθηκε ότι έριξε χλωρίνη στην 32χρονη μητέρα δύο παιδιών και ότι την χτύπησε με σίδερο, ενώ παραδέχθηκε ότι εκείνος την πήγε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη.

«Τσακωθήκαμε, ήρθαμε λίγο σε… Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε” δήλωσε για το περιστατικό. “Αυτή ισχυρίζεται χίλια δύο πράγματα. Εγώ είπα είναι έτσι, αλλά την αγαπώ. Δεν ξέρω τι έχει πει, τι έχει κάνει. Να είναι καλά όπου και να είναι» πρόσθεσε ο 34χρονος ενώ ισχυρίστηκε ότι έριξε γάλα και όχι χλωρίνη.