Πολιτική

Αυγενάκης: Εισαγγελική παρέμβαση για το ξύλο στον υπάλληλο του αεροδρομίου 

Αυγενάκης: Εισαγγελική παρέμβαση για το ξύλο στον υπάλληλο του αεροδρομίου  Φωτογραφία: Eurokinissi
Η ποινική έρευνα «σκοντάφτει» στον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, γι’ αυτό και άμεσα θα διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή, με αίτημα την άρση ασυλίας του
 
Την άμεση παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Αντώνη Ελευθεριάνου, προκάλεσαν οι απαράδεκτες εικόνες με τον πρώην Υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη να επιτίθεται και να χτυπά στο κεφάλι υπάλληλο του αεροδρομίου «Ελευθέριου Βενιζέλου».   
 
{https://x.com/apokalyptikodel/status/1808242746882510865}
 
Ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής ποινικής έρευνας, μετά τις καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο, αλλά και την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.
 
Τα ερευνώμενα αδικήματα για τον πρώην Υπουργό είναι βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους. 
 
Η ποινική έρευνα «σκοντάφτει» στον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, γι’ αυτό και άμεσα θα διαβιβαστεί η δικογραφία στη Βουλή, με αίτημα την άρση ασυλίας του όπως όλα δείχνουν πρώην «γαλάζιου» βουλευτή.