Ελλάδα

Λάρισα: Αρνείται τις κατηγορίες ασέλγειας ο γιατρός - «Η 4χρονη είναι δασκαλεμένη από τη μητέρα της»

Λάρισα: Αρνείται τις κατηγορίες ασέλγειας ο γιατρός - «Η 4χρονη είναι δασκαλεμένη από τη μητέρα της»
Φρίκη προκάλεσε η είδηση πως ένας γιατρός στη Λάρισα συνελήφθη γιατί φέρεται να ασελγούσε σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Αρνείται όσες κατηγορίες του αποδίδονται ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα, ο οποίος κατηγορείται για ασέλεγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του, όπως γνωστοποίησε ο συνήγορος υπεράσπισης, Γιάννης Αργυρόπουλος μιλώντας στον ALPHA.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του στον ALPHA ο δικηγόρος του προφυλακισθέντα ιατρού, ο 47χρονος δηλώνει αθώος, έχει ζητηθεί παιδοψυχιατρική εξέταση και ισχυρίζεται ότι όλα είναι κατευθυνόμενα από την μητέρα της 4χρονης και πρώην σύζυγού του με την οποία έχουν χωρίσει άσχημα.  Παράλληλα όπως δήλωσε ο δικηγόρος ο γιατρός  αναρωτιέται γιατί ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι τον είδε να ασελγεί στο παιδί του, δεν έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα που βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του και τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Νέες μαρτυρίες φωτιά για την περίεργη συμπεριφορά του μπαμπά

Στο μεταξύ νέες μαρτυρίες να αποκαλύπτουν τα όσα εφιαλτικά ζούσε το παιδί. Σύμφωνα με τον ALPHA, όπου μίλησε ο ιδιοκτήτης παιδότοπου που πήγαινε ο 47χρονος με την μικρή, ο γιατρός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά και μάλιστα υπάλληλοι είχαν εντοπίσει τον 47χρονο να κάνει μπάνιο το παιδί στις τουαλέτες!

Αυτό που προκαλεί σοκ, ωστόσο, είναι υλικό από κάμερα ασφαλείας αλλά και από μαρτυρίες, πως ο 47χρονος έπαιρνε το παιδί και άραζε μέσα στο αμάξι για αρκετή ώρα με το παιδί ενώ στη συνέχεια φαίνεται να κατεβαίνει από το όχημα και να πετάει κάποια χαρτιά.

Οι Αρχές, παράλληλα, εντόπισαν και μωρομάντηλα μέσα στο όχημα του γιατρού και γίνεται έρευνα για βιολογικό υλικό.

Προφυλακιστέος ο γιατρός

Ο 47χρονος γιατρός νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κατερίνης όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, αρνείται κάθε κατηγορία που του καταλογίζουν, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς η 4χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο. Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία περαστικού, ο οποίος πέρασε από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και ήταν μέσα με την κόρη του. Παράλληλα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του.

Η καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αφορούσε ύποπτη συμπεριφορά και συγκεκριμένα ανέφερε πως ο κατηγορούμενος και η 4χρονη ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου ασελγούσε σε αυτήν. Ωστόσο και η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε τον κατηγορούμενο, καθώς όπως υποστηρίζει από τη μεριά της, ο 47χρονος καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι , όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πρώην σύζυγός του, επέστρεψε το παιδί στις 2 αντί στις 10 το πρωί εκείνης της ημέρας, όπως και ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.