Ελλάδα

Στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» 9 τραυματίες με χτυπήματα στο κεφάλι από το συλλαλητήριο

Στα Επείγοντα του «Γεννηματάς» 9 τραυματίες με χτυπήματα στο κεφάλι από το συλλαλητήριο
9 φοιτητές και διαδηλωτές τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα, μπροστά από την Βουλή, στο Σύνταγμα εν μέσω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου για το επίμαχο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα Επείγοντα του ΓΝΑ Γεννηματάς μεταφ΄έρθηκαν από το ΕΚΑΒ 8 φοιτητές (ηλικίας 22, 20, 19,21, 23 και 57 ετών) όπου υπεβλήθησαν ενδελεχώς στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο για την κατάσταση της υγείας τους καθώς είχαν χτυπήματα στο κεφάλι και στα χέρια.

Από το Νοσοκομείο Γεννηματάς ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε ο ακτινολογικός τους έλεγχος από τους εφημερεύοντες νευροχειρουργούς που κάνουν λόγο για τραύματα κεφαλής από θλον όργανο. Εν συνεχεία θα ακολουθηθεί και οφθαλμιατρική εξέταση καθώς εμφάνισαν και δακρύρροια συνεπεία της ρίψης δακρυγόνων. 

Η κατάσταση της υγείας όλων των τραυματιών κρίνεται ελεγχόμενη και κανείς δεν κινδυνεύει.

Νεαρός κατήγγειλε ότι τραυματίστηκε από γκλοπ αστυνομικού

Αξίζει να σημειωθεί ότι φοιτητής που τραυματίστηκε στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατήγγειλε πως ο τραυματισμός του προήλθε από γκλοπ αστυνομικού. «Προσεγγίσαμε το σημείο της Βουλής και η αστυνομία μας επιτέθηκε. Με γκλοπ της αστυνομίας χτυπήθηκα», είπε μιλώντας στις κάμερες.

{https://www.youtube.com/watch?v=qwq7s_y5Xtc}