Ελλάδα

Πήγαινε με ανήλικες και τις πλήρωνε με... τατουάζ: Νέα στοιχεία για το εμπόριο ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας

Σπύρος Λεβιδιώτης Σπύρος Λεβιδιώτης
Πήγαινε με ανήλικες και τις πλήρωνε με... τατουάζ: Νέα στοιχεία για το εμπόριο ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας
Στον Εισαγγελέα οδηγούνται σε λίγη ώρα οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά από εντάλματα σύλληψης και κατηγορούνται για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Για τον 55χρονο είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες που οδηγείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής καθώς είχε συλληφθεί για αντίστοιχη περίπτωση τον Ιανουάριο όπου στη συνέχεια η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του.

To συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο κάνει τατουάζ φέρεται να έχει συνευρεθεί με ανήλικες και αντί χρημάτων, σε κάποιες περιπτώσεις, να τις έχει πληρώσει με τατουάζ.

Ο δεύτερος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε σεξουαλική επαφής με ανήλικές και ανέλαβε κάποια στιγμή να μεταφέρει έναντι αμοιβής δύο ανήλικές εκτός Αττικής ώστε να συνευρεθούν με πελάτες.

Οι αστυνομικοί από την ΄πλευρά τους συνεχίζουν την έρευνα σε ηλεκτρονικά αρχεία και κινητά τηλέφωνα ώστε να δουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην υπόθεση. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δύο από τις ανήλικες και ένας κατηγορούμενος είχαν εμπλοκή σε αντίστοιχη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Για το λόγο αυτό άλλωστε θεωρείται δεδομένο ότι μετά τις απολογίες των συλληφθέντων θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους.