Ελλάδα

Πανικός για 9χρονη σε παιδική χαρά: Της κόπηκε το αυτί

Πανικός για 9χρονη σε παιδική χαρά: Της κόπηκε το αυτί Φωτογραφία: E-MAISTROS
Στιγμές αγωνίας έζησε 9χρονη που τρύπωσε σε κλειδωμένη παιδική χαρά της Αμφιλοχίας και παίζοντας σε ένα από τα παιχνίδια, έκοψε βαθιά το αυτί της.

H 9χρονη θέλοντας να παίξει με την παρέα της μπήκε στην σφραγισμένη παιδική χαρά, αψηφώντας την προειδοποίηση για ακατάλληλα παιχνίδια και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Παίζοντας σε κάποιο από τα παιχνίδια του χώρου, κόπηκε άσχημα το αυτί της με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί εσπευμένα στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας.

paidiki amfilochia1

Σύμφωνα με το e-maistros, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού, οι γιατροί αποφάσισαν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου εφημέρευε και χρειάστηκαν 20 ράμματα για τη συρραφή του αυτιού του κοριτσιού.

Ο σοβαρός τραυματισμός της 9χρονης και η υπολειτουργία πολλών παιδικών χαρών ανά την Ελλάδα λόγω μη συντηρημένων παιδικών παιχνιδιών καθιστούν επιτακτικό το αίτημα να ελεγχούν ΟΛΕΣ οι παιδικές χαρές και να πληρούν ΟΛΑ τα κριτήρια ασφαλείας.

Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας, Αθανάσιος Τορουνίδης, τόνισε ότι πριν από το ατύχημα υπήρχαν προειδοποιητικές σημάνσεις απαγόρευσης εισόδου ενώ εικάζει πως κάποιος τα αφαίρεσε και δεν έγινε αντιληπτό από τις δημοτικές αρχές. Μετά και το ατύχημα του παιδιού, η δημοτική αρχή επισπεύδει τις εργασίες στην παιδική χαρά.