Ελλάδα

Γνωστός από την τηλεόραση ένας από τους συλληφθέντες για μαστροπεία ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας

Γνωστός από την τηλεόραση ένας από τους συλληφθέντες για μαστροπεία ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση της μαστροπείας ανηλίκων που εξιχνιάστηκε χθες μετά από διευρυμένο κύκλο συλλήψεων στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τα έχουν γίνει μέχριο στιγμής γνωστά, ιθύνων νους του κυκλώματος μαστροπείας που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15 ΄έως 17 ετών, φέρεται να είναι μία 25χρονη που μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού και το «έσκασε» σε ηλικία 15 ετών. Η 25χρονη που έκανε κουμάντο στο κύκλωμα, ψάρευε πελάτες για τα ανήλικα κορίτσια και μάλιστα σε πολλά ραντεβού τα συνόδευε. Από το κάθε ραντεβού, η ίδια έπαιρνε ποσά μέχρι 100 ευρώ.

Ο ρόλος του γνωστού νάνου με τηλεοπτική παρουσία 

Πληροφορίες του ALPHA τονίζουν ότι μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται και ένας 36χρονος που πάσχει από νανισμό, ο οποίος εμφανίζεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να μεταφέρει κατόπιν συνεννόησης με άλλο κατηγορούμενο του κυκλώματος, ανήλικες σε πάρτι εκτός Αθηνών, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά με άγνωστους άνδρες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο 36χρονος κατηγορούμενος νάνος είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και παρουσιαζόταν ως «ο μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Ξεσπά ο πατέρας του 36χρονου που πάσχει από νανισμό: «Μπορεί να τον μπέρδεψαν»