Ελλάδα

Τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας και εκείνος τραγουδά μπροστά στις κάμερες

Τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας και εκείνος τραγουδά μπροστά στις κάμερες
Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι αντιδράσεις του καθηγητή Βιολογίας από την Αλεξανδρούπολη που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια του. Τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στις κάμερες προβληματίζουν.

Η χθεσινή καταγγελία 17χρονης μαθήτριας ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ασέλγειας από τον καθηγητή της Βιολογίας σε Λύκειο της Αλεξανδρούπολης οδήγησε στη σύλληψη του καθηγητή. Σ΄ήμερα εκείνος βρέθηκε ενώπιων της Δικαιοσύνης και τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στις κάμερες προκαλούν αίσθηση και ερωτηματικά για την ψυχοσύνθεση αυτού του ανθρώπου που μπαίνει στην αίθουσα και κάνει μάθημα σε μαθητές. 

Η καταγγελία της μαθήτριας

Χθες και ενώ ήταν σε άδεια ο καθηγητής πήγε στο σχολείο και άρχισε να ακολουθεί την 17χρονη μαθήτρια απειλώντας και βρίζοντάς την όπως η ίδια κατήγγειλε στην διευθύντρια, στο γραφείο της οποίας κατέφυγε. Αυτή ειδοποίησε την Αστυνομία που έφτασε άμεσα στο σχολικό συγκρότημα και έκανε προσαγωγή στον καθηγητή φορώντας του χειροπέδες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διευθύντρια του Λυκείου ενημέρωσε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία απάντησε ότι θα φροντίσει για την απομάκρυνση του εκπαιδευτικού από το σχολείο που παρενοχλούσε σεξουαλικά την ανήλικη μαθήτρια. Επειδή δεν υπήρχε γραπτή καταγγελία ούτε στο Λύκειο αλλά ούτε και στην Αστυνομία, δεν μπορούσε να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο καθηγητής, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα λάμβανε συνεχείς άδειες επικαλούμενος προβλήματα.

Ο καθηγητής άρχισε να τραγουδά μπροστά στις κάμερες 

Το πρωί ο καθηγητής βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Αλεξανδρούπολης και μπροστά στις κάμερες άρχισε να τραγουδά Ξυλούρη προκαλώντας αν μη τι άλλο ερωτηματικά για την ψυχοσυναισθηματική του κατάσταση.