Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Οι κινήσεις του φρουρού μετά τη δολοφονία της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Οι κινήσεις του φρουρού μετά τη δολοφονία της Κυριακής
Βίντεο ντοκουμέντο από το βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων - Οι πρώτες κινήσεις του φρουρού όταν αντιλήφθηκε το γεγονός.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα με τις κινήσεις του σκοπού έξω από το Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο Πρωινό του Ant1 φαίνεται η στιγμή που ο φρουρός αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί λίγα μόλις μέτρα από το φυλάκιό του.

Ο φρουρός φαίνεται μόλις βλέπει το άψυχο σώμα της Κυριακής αποχωρεί από το σημείο και κινείται προς το αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να ενημερώσει για το συμβάν.

Οι έρευνες που διεξάγονται για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων είναι δύο: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Σε ό,τι αφορά το πειθαρχικό σκέλος, κλήθηκαν να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις όλοι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι αντιμετωπίζονται από τον Ταξίαρχο ως ύποπτοι.

Για το έγκλημα  έχουν ληφθεί καταθέσεις τόσο από τον προϊστάμενο όλων των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, όσο και από τους συγγενείς της Κυριακής και τον προϊστάμενο της βάρδιας της Άμεσης Δράσης.