Ελλάδα

Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο, πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο, πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Ο σταθμός του μετρό «Νίκαια» θα είναι εκτός λειτουργίας το Σαββατοκύριακο, για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Κλειστός θα είναι ο σταθμός του μετρό «Νίκαια»- στη γραμμή 3- τόσο αύριο, Σάββατο, όσο και την Κυριακή.

Ο συγκεκριμένος σταθμός δεν θα λειτουργεί καθώς θα γίνουν εργασίες για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Από τη Δευτέρα (22/4) ο σταθμός «Νίκαια» θα λειτουργήσει κανονικά, με τα επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης εισιτηρίων να έχουν εγκατασταθεί σε νέες θέσεις.

Μετρό: Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες

Λόγω της διακοπής λειτουργίας του σταθμού του μετρό «Νίκαια», δημιουργήθηκε προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Η γραμμή Χ60 «Πειραιάς- Στ. Νίκαια- Στ. Κορυδαλλός», θα λειτουργήσει το Σάββατο και την Κυριακή. Θα πραγματοποιεί στάσεις στα συγκεκριμένα σημεία:

Κάθοδος

  • Πλ. Ελευθερίας, επί της οδού πλ. Ελευθερίας.
  • Στ. Νίκαια, επί της οδού Γέμελου
  • Γούναρη, επί της οδού Γούναρη.

Άνοδος

  • Στ. Μανιάτικα, επί της οδού Αιτωλικού
  • Αγ. Νικόλαος - Στ. Νίκαια, επί της οδού Γρεβενών
  • Πλ. Ελευθερίας, επί της οδού πλ. Ελευθερίας.

Τα τελευταία δρομολόγια από την πλατεία Καραϊσκάκη θα αναχωρήσουν το Σάββατο στη 01:35 και την Κυριακή στις 00:25.

Οι γραμμές που διέρχονται από τον σταθμό του μετρό «Νίκαια» και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή είναι: η γραμμή τρόλεϊ 21 και οι λεωφορειακές γραμμές 800, 809, 820, 827, 828, 841, 846, 909.