Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τρίτη με σχετική ψύχρα στα βόρεια και ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια

Σάκης Αρναούτογλου: Ο καιρός την Τρίτη με σχετική ψύχρα στα βόρεια και ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια
Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τον καιρό για την Τρίτη και κάνει λόγο για σχετική ψύχρα στα βόρεια και ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τον καιρό για την Τρίτη και όλα δείχνουν ότι οι λασποβροχές συνεχίζονται. Μάλιστα ο Σάκης Αρναούτογλου καταγράφει πώς θα «σπάσει» η Ελλάδα στα δύο με θερμοκρασίες έως 35 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτ, αλλά ψύχρα στα βόρεια.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ: «Οι λασποβροχές βροχές της Τρίτης 23/4 έως και αργά τη νύχτα ανα 6ωρο με μια ματιά! (

Την Τρίτη αξιόλογες λασποβροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια σε συνδυασμό με σχετική ψύχρα στα βόρεια (15-19 βαθμούς), στους 21-25 βαθμους στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Αττική , ενώ έντονο θα είναι το ανοιξιάτικο συννεφόκαμα στα δυτικά και νότια με τη θερμοκρασία στους 28 με 30 και στη βόρεια Κρήτη στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου!».

438686316_976793773810317_3466243075110776227_n_a1763.jpg438829372_976793783810316_3374857737709537728_n_3ca17.jpg

Ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει για ακόμη μια φορά: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου στις Ευρωεκλογές με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ

Φίλες και φίλοι θέλω να ξέρετε ότι:

- Δεν έχω τυπώσει κανένα πολιτικό φυλλάδιο για να βρείτε στα γραμματοκιβώτια σας - είναι κάτι που άλλωστε αντιτιθεται στην οικολογική μου συνείδηση.

- Δεν πρόκειται να σταυρώσω και να μοιράσω ψηφοδέλτια υποτιμώντας τη νοημοσύνη και την αντίληψή σας».

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα χαρακτηριστούν από τη μεταφορά σκόνης στη χώρα μας αλλά και από τοπικές βροχές, που προφανώς σε πολλές περιοχές θα είναι λασποβροχές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Το επόμενο καιρικό σύστημα την Πέμπτη και από τα δυτικά, θα δώσει βροχές στα δυτικά και τα βόρεια, λίγες καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα θα ρίξει και λίγο τη θερμοκρασία. Μέχρι την Κυριακή των Βαΐων δεν αναμένονται άλλες βροχές στη χώρα.

Βαρομετρικό χαμηλό στο εσωτερικό τη Αφρικής θα φέρει, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, πολύ θερμές αέριες μάζες και αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης ιδιαίτερα στη κεντρική και βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο, την Κρήτη τις Κυκλάδες το ανατολικό και νότιο Αιγαίο.

Οι βροχές δεν θα απουσιάζουν και μάλιστα εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης θα σημειωθούν λασποβροχές.

Η μεταφορά σκόνης, θα συνεχιστεί και την Τρίτη με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Αρκετές οι βροχές επίσης την Τρίτη.

Την Τετάρτη θα υποχωρήσει η κακοκαιρία και την Πέμπτη θα περάσει ένα σύντομο κύμα το οποίο θα καθαρίσει την ατμόσφαιρα.

Το Σαββατοκύριακο το κυριότερο χαρακτηριστικό θα είναι τα μελτέμια και ο βοριάς με τη θερμοκρασία να πέφτει σε φυσικά για την εποχή επίπεδα.