Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αθηνών- Λαμίας και στο κέντρο της Αθήνας

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αθηνών- Λαμίας και στο κέντρο της Αθήνας Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Αναλυτικά οι δρόμοι που έχουν αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα, σύμφωνα με την τροχαία.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στο κέντρο της Αθήνας.

Κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως οι Σταδίου, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Αμαλίας αλλά και η άνοδος και κάθοδος της λεωφόρου Κηφισίας είναι μποτιλιαρισμένες ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στη Βασιλίσσης Σοφίας, στην άνοδο και την κάθοδο και στη Μεσογείων.

Αυξημένη είναι η κίνηση σύμφωνα με την τροχαία και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού (από Γαλαξία) και όπως και στις λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) έως τη λεωφόρο Ελευθερίας αλλά και στην κάθοδο (Πηγαδάκια έως Αλίμου - ρεύμα προς Πειραιά)) από την οδό Έψιλον.

Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στην έξοδο έως τον κόμβο Καλυφτάκη (έως Λαχανα) αλλά και στην είσοδο της Αθηνών- Λαμίας. Αντίστοιχη εικόνα υπάρχει και στην άνοδο και την κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού(από Πειραιά στην άνοδο.

Τέλος επί της Αττικής οδού λόγω έργων βαριάς συντήρησης στην Περιφερειακή Αιγάλεω, η αριστερή λωρίδα με κατεύθυνση από Σκαραμαγκά προς Άνω Λιόσια είναι κλειστή.