Ελλάδα

Με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά η γυναίκα στο Μενίδι: Τα στοιχεία που δείχνουν γυναικοκτονία

Αρχείου Αρχείου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών έπειτα από τον εντοπισμό της σορού μιας γυναίκας σε δρόμο στο Μενίδι

Σοκ έχει προκαλέσει το πρωί της Πέμπτη η είδηση πως μία γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στις έξι το πρωί στη διασταύρωση της λεωφόρου Πάρνηθος με την οδό Αριστοτέλους στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει τραύματα στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο ενώ το μαχαίρι βρέθηκε καρφωμένο πάνω στο σώμα της.

Το θύμα φέρεται να ήταν περίπου 40 ετών και πιθανότατα δολοφονήθηκε σε άλλο μέρος και μεταφέρθηκε στο σημείο. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για γυναικοκτονία, ενώ αποκλείται το σενάριο της ληστείας καθώς η γυναίκα έχει τα κοσμήματά της πάνω της, αλλά και την τσάντα της με όλο το περιεχόμενο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί ήδη ερευνούν για οπτικό υλικό καθώς υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που διαθέτουν κάμερες ασφαλείας και ίσως έχουν καταγραφεί όσα συνέβησαν τα ξημερώματα.

Αξίζει, τέλος, να τονιστεί πως η σορός της γυναίκας παρέμεινε για πάνω από δύο ώρες στη μέση του δρόμου, καθώς οι Αρχές πέριμεναν τον ιατροδικαστή να εξετάσει την σορό.

4270043_bb4f3.jpg

4270029_290c2.jpg

4270031_b3667.jpg