Ελλάδα

Διδυμότειχο: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 4 μηνών βρέφους

Διδυμότειχο: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του 4 μηνών βρέφους
Τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία που έγινε στο 4 μηνών βρέφος που πέθανε στο Διδυμότειχο.

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή που διατάχθηκε –από τον Εισαγγελέα– για το 4 μηνών βρέφος το οποίο μεταφέρθηκε νεκρό νωρίτερα, σήμερα (17/5) στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο από τους γονείς του. Το άτυχο βρέφος από το Διδυμότειχο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για τη νεκροψία, με τα αποτελέσματά της να κάνουν λόγο για «εικόνα οξέως πνευμονικού οιδήματος και δεν υπάρχουν δείγματα εισρόφησης της τροφής», αποκλείοντας έτσι το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου βρέφους

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά νεκρό μεταφέρθηκε –από τους γονείς του– σήμερα (17/5) ένα βρέφος 4 μηνών στο νοσοκομείο στο Διδυμότειχο, γεγονός που έχει προκαλέσει συναγερμό στην ΕΛΑΣ. Οι γονείς  μετέφεραν νεκρό στο νοσοκομείο, με τη μητέρα του να ισχυρίζεται ότι το είχε ταΐσει τελευταία φορά στις 11:00 το βράδυ και σήμερα το πρωί το βρήκε νεκρό με αφρούς στο στόμα.

Η οικογένεια ανήκει στην μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής. Οι γιατροί της παιδιατρικής του Νοσοκομείου προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη τους βρέφους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.