Ελλάδα

Τζόκερ 28/5/2024: Απόψε η κλήρωση για τα 1.400.000 ευρώ

Τζόκερ 28/5/2024: Απόψε η κλήρωση για τα 1.400.000 ευρώ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΕΝΑΝΤΑ ΝΤΕΛΑΪ
Έως τις 21:30 γίνεται η κατάθεση δελτίων για την αποψινή κλήρωση του Τζόκερ.

Συνολικά 1.400.000 ευρώ μοιράζει το Τζόκερ στην πρώτη κατηγορία, στην κλήρωση της 28ης Μαΐου, έπειτα από διαδοχικά τζακ ποτ. Στη δεύτερη κατηγορία, οι τυχεροί θα πάρουν από 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στην προηγούμενη κλήρωση σημειώθηκε τζακ ποτ, ενώ ένας τυχερός κέρδισε 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία με πέντε σωστές προβλέψεις.

Η κατάθεση δελτίων Τζόκερ γίνεται έως τις 21:30, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δελτίων έως την κλήρωση είναι απαραίτητο προκειμένου να διασφαλιστούν όλες οι συμμετοχές.

Η συμμετοχή στο Τζόκερ επιτρέπεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ- σε όσους έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια- αλλά και διαδικτυακά, σε άτομα οι οποίοι έχουν κλείσει τα 21 έτη.

Συμμετοχές γίνονται δεκτές από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης έως και 30 λεπτά πριν από την έναρξη της επόμενης. Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου αποδεικτικού συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση συμμετοχής στο Τζόκερ μέσω των πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του αποδεικτικού συμμετοχής.

Δηλαδή, αν το αποδεικτικό συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.