Ελλάδα

Έρχεται καύσωνας: Οι περιοχές που φλερτάρουν με 40αρια - Τι θα γίνει στην Αττική

Έρχεται καύσωνας: Οι περιοχές που φλερτάρουν με 40αρια - Τι θα γίνει στην Αττική Φωτογραφία: intime
Κύμα ζέστης έρχεται σε λίγα 24ωρα στη χώρα μας. Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα δείξει 40αρια. Τί καιρό θα κάνει στην Αττική.

Με εξαιρετικά καλές συνθήκες θα κυλήσει ο καιρός το Σαββατοκύριακο ενώ την Κυριακή θα κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα 35-36αρια.

Στις περιοχές τις οποίες ο υδράργυρος μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 40 βαθμούς Κελσίου την Τρίτη αναφέρεται με ανάρτησή του ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας.

Όπως αναφέρει το κύμα ζέστης αν και θα ξεκινήσει από την Κυριακή θα φτάσει στο πικ του την Τρίτη η οποία σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα είναι η πιο θερμή ημέρα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανάρτηση του μετεωρολόγου:

Oι «Υποψήφιες περιοχές για 40άρι»

Από το Σάββατο η χώρα θα επηρεαστεί από αφρικανική ζέστη η οποία θα κορυφωθεί την Τρίτη 4/6 και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 6/6.

Οι περιοχές που θα εκδηλωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες είναι η Θεσσαλία, η κεντρική Μακεδονία,η Βοιωτία,η Αττική, η Φθιώτιδα, η Αιτωλ/νία, η Πελοπόνησος,η Κρήτη και τα Δωδεκάννησα.
Οι περιοχές που φλερτάρουν την Τρίτη με τους 39 βαθμούς (ίσως και 40) είναι:

Λάρισα,Τρίκαλα,Καρδίτσα,Φθιώτιδα,Βοιωτία,Δωδεκάνησα.

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει:

Σάββατο :31
Κυριακή : 33
Δευτέρα : 36
Τρίτη :37-38

Καλά μπάνια!

{https://www.facebook.com/giorgos.tsatrafyllias/posts/pfbid0CNT1EZy5zWubLfr3DobV2ZfmQXFHwxrzDdTkyPe6zZbXpy6DLmzVkuHtezw9tw7rl?locale=el_GR}