Ελλάδα

Τραγωδία στα Χανιά: Ναυαγοσώστης 25 ετών πέθανε μετά από άγριο καβγά, οι τελευταίες κινήσεις

Τραγωδία στα Χανιά: Ναυαγοσώστης 25 ετών πέθανε μετά από άγριο καβγά, οι τελευταίες κινήσεις
Την τελευταία του πνοή άφησε 25χρονος ναυαγοσώστης, μετά από άγριο επεισόδιο στα Χανιά.

Η είδηση του θανάτου 25χρονου ναυαγοσώστη μετά από άγριο επεισόδιο με έντονη λογομαχία στις Καλύβες Αποκορώνου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Ο άτυχος νεαρός κατέρρευσε την ώρα του καβγά, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων όπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Ο μοιραίος καβγάς που τον οδήγησε στον θάνατο

Σύμφωνα με το Neakriti.gr, ο άτυχος 25χρονος ήταν ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ενός έντονου επεισοδίου με λεκτική διαμάχη με κάποια άτομα στην πλατεία του χωριού στις Καλύβες Αποκορώνου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού.

Το συμβάν σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέχρι στιγμής, ωστόσο την ώρα του επεισοδίου, ο 25χρονος άνδρας κατέρρευσε. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αρχών, όπου έσπευσαν στο σημείο που έλαβε χώρα το επεισόδιο και προχώρησαν σε προσαγωγές. Τ

ην ίδια ώρα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η αιτία του επεισοδίου που είχε τραγική κατάληξη σε αναμονή και της ιατροδικαστικής εξέτασης.