Ελλάδα

Συνήγορος Λύτρα: Δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα, δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος

Συνήγορος Λύτρα: Δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα, δεν έχει παραβιαστεί κανένας περιοριστικός όρος Φωτογραφία: Eurokinissi
«Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει δικογραφία κατά της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα, η οποία έχει συλληφθεί», τόνισε ο συνήγορος του Απ. Λύτρα

«Αγνοια» δηλώνει ο δικηγόρος του Απόστολου Λύτρα για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφήνοντας μάλιστα αιχμές κατά της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και έκαναν τη σύζυγο του ποινικολόγου Σοφία Πολυζωγοπούλου να ενεργοποιήσει το panic button, ο συνήγορος του Απ. Λύτρα, Π. Πανταζής, ερωτηθείς στο Action 24 αν έχει ενεργοποιηθεί αυτόφωρο για τον πελάτη του, τόνισε ότι «δεν το γνωρίζω αυτό, δεν υπάρχει κάτι, δεν έχουμε ειδοποιηθεί. Ξέρω ότι έχει ενεργοποιηθεί ένα αυτόφωρο κατά της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα, για λόγους τους οποίους δεν μπορώ να καταλάβω».

«Δεν το γνωρίζω αν αναζητείται ο πελάτης μου», επανέλαβε και κληθείς να σχολιάσει τις σημερινές δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίας Δημογλίδου σε τηλεοπτικό σταθμό, με τις οποίες έκανε γνωστό ότι υπάρχει νέα δικογραφία, είπε: «Κανονικά αυτές οι υποθέσεις δεν κοινοποιούνται από εκπροσώπους Τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

«Ξύπνησε και είδε αυτόν τον χάμο», είπε αναφερόμενος στον Απ. Λύτρα ο συνήγορός του, τονίζοντας ότι «δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει».

«Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που τέθηκε στον κ. Λύτρα, να μετοικήσει από την οικία του και να μην πλησιάζει την πρώτην συζυγό του. Ο άνθρωπος αυτός προκειμένου να μετοικήσει πρέπει πάρει ορισμένα ρούχα, προσωπικά του αντικείμενα. Υπήρχε λοιπόν μια επικοινωνία του εταίρου πληρεξουσίου δικηγόρου του κυρίου Λύτρα, του κυρίου Κριεμάδη, προκειμένου να μεταβεί η πρώην σύζυγός του με τη θυγατέρα του να παραλάβουν από την οικία του κάποια πράγματα και προς έκπληξή τους υποβλήθηκε μήνυση», τόνισε.

«Εχει συλληφθεί η πρώην σύζυγος του Απ. Λύτρα»

Ερωτηθείς αν η πρώην σύζυγος και η κόρη τού κ. Λύτρα είχαν ενημερώσει ότι θα πάνε στο σπίτι του, ο δικηγόρος απάντησε: «Προφανώς είχαν ενημερώσει. Δεν εμφανίζονται δύο, τρεις άνθρωποι σε ένα σπίτι χωρίς να είχαν ενημερώσει, τι είναι; Εχει δημιουργηθεί ένα θέμα τώρα, το οποίο είναι ανύπαρκτο».

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος» από τον Απ. Λύτρα, τονίζοντας πως «δεν εστάλη, όπως διαβάζω σε κάποια σάιτ, κανένα απειλητικό μήνυμα, ποτέ σε οποιονδήποτε. Αυτά είναι αστειότητες».

«Δεν παραβιάστηκε κανένας περιοριστικός όρος και το μόνο που έγινε ήταν μία προσπάθεια να παραληφθούν ορισμένα προσωπικά αντικείμενα του κυρίου Λύτρα», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει κανένα απειλητικό μήνυμα, καμία απειλή και ούτε που θα το έκανε ποτέ ο κύριος Λύτρας να απειλήσει την πρώην σύζυγό του», τόνισε.

«Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει δικογραφία κατά της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα, η οποία έχει συλληφθεί», επισήμανε.