Ελλάδα

Αυτό είναι το SMS του Απόστολου Λύτρα στη σύζυγό του

Αυτό είναι το SMS του Απόστολου Λύτρα στη σύζυγό του
Το μήνυμα που φέρεται να έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη συζυγό του αποκαλύπτει το Dnews.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, φέρεται να έστειλε SMS στη Σοφία Πολυζωγοπούλου, λέγοντας: «Δώσε τα λεφτά και τα ρούχα μου».

Μάλιστα, το μήνυμα εστάλη σε εφαρμογή μηνυμάτων, σε συνομιλία που έχει και άλλους συμμετέχοντες. 

Πρόθεση του γνωστού ποινικολόγου φέρεται είναι να παραδοθεί μόνος του, άγνωστο όμως παραμένει αν περιμένει να λήξει το αυτόφωρο. Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα συγγενών και φίλων. 

Τι έγινε το βράδυ της Τρίτης

Χθες βράδυ στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου πήγε η πρώην σύζυγος του Λύτρα, η κόρη του και ο δικηγόρος του.

Έδειξαν ταυτότητες στον σκοπό και είπαν ότι ήρθαν να πάρουν κάποια ρούχα. Στην αυλή βγήκε ο πατέρας του θύματος με τον οποίο ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση.

Η κα Πολυζωγοπούλου πάτησε το κουμπί πανικού και υπέβαλε μήνυση για παράνομη βία και διατάραξη οικιακής ειρήνης στην πρώην σύζυγο και στον δικηγόρο του κ. Λύτρα. Ο δικηγόρος του αφέθηκε ελεύθερος μετά από εντολή του εισαγγελέα.

Αναζητείται και ο Απόστολος Λύτρας να συλληφθεί για ηθική αυτουργία στα ίδια αδικήματα. Έστειλε επίσης απειλητικό μήνυμα στην Πολυζωγοπούλου, «δώσε τα λεφτά και τα ρούχα μου». Αναζητήθηκε να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε κατοικία στη Σκουφά που είχε δηλώσει χωρίς αποτέλεσμα.