Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου με 2 νεκρούς και 5 τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα στην Πατρών – Πύργου με 2 νεκρούς και 5 τραυματίες Φωτογραφία: ACHAIA-NEWS
Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής γαι να απεγκλωβιστούν οι 5 τραυματίες από το τροχαίο δυστύχημα.

Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, στο ύψος του Αλισσού.

Σύμφωνα με τη αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα και ένα φορτηγό, που μετέφερε κολώνες ηλεκτροφωτισμού, υπό συνθήκες που ερευνώνται από τις Αρχές.

Αμέσως μετά την σύγκρουση έσπευσαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, όπου απεγκλώβισαν, χωρίς τις αισθήσεις τους, έναν 80χρονο, οδηγό του ενός αυτοκινήτου και την 66χρονη συνοδηγό του. Ο 80χρονος και η 66χρονη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένους πέντε άνδρες, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Τρεις τραυματισμένοι απεγκλωβίστηκαν από το φορτηγό, ένας ακόμη τραυματίας απεγκλωβίστηκε από το ΙΧ που οδηγούσε ο 80χρονος, ενώ ο πέμπτος τραυματίας απεγκλωβίστηκε από το δεύτερο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πατρών.