Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί έξοδοι απόψε

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί έξοδοι απόψε
Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό από το βράδυ της Τετάρτης (26.06.2024) ως το πρωί της Πέμπτης (27.06.2024).

Κλειστό θα παραμείνει το τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Ραφήνα από το ύψος της εξόδου Αγ. Παρασκευής (Κόμβος Υ4) έως την έξοδο προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο (Κόμβος Υ7) συμπεριλαμβανομένων των εισόδων/εξόδων της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) και των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6).

Συγκεκριμένα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης θα αποκλειστούν, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 26/06 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 27/06:

Ο Ανατολικός Κλάδος της Περιφερειακής Υμηττού στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/ Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα, το Μαρκόπουλο και το Αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Βριλήσσια/Ελευσίνα, στη συνέχεια να εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή και να ξαναμπούν μέσω των διοδίων Πεντέλης (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο/Ραφήνα/Αεροδρόμιο.

Η έξοδος προς την Αγία Παρασκευή (έξοδος Υ4 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Ραφήνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό την Αγία Παρασκευή μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Πεντέλης και ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή και να ξαναμπούν μέσω των διοδίων Πεντέλης (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), στην Περιφερειακή Υμηττού, από όπου θα εξέλθουν στην έξοδο Δημοκρίτου προς Χολαργό/Αγία Παρασκευή (Κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού).

Η είσοδος από την Αγία Παρασκευή (είσοδος Υ4 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού) καθώς και η είσοδος από τα Γλυκά Νερά (Κόμβος Υ6 της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Ραφήνα/Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα μπορούν να κινηθούν προς αυτήν μέσω της Λ. Μαραθώνος, ενώ οι οδηγοί με προορισμό Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο μπορούν να εισέλθουν μέσω των διοδίων της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) προς τον προορισμό αυτόν.

Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από τη Λ. Δημοκρατίας (Κόμβος 7) προς Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 26/06 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 27/06.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό μέσω της εισόδου της Λ. Δημοκρατίας στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, στη συνέχεια, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να εξέλθουν στην έξοδο προς Λ. Ηρακλείου (Κόμβος 9), να κάνουν αναστροφή και να ξαναμπούν μέσω των διοδίων της Λ. Ηρακλείου (χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων), στο ρεύμα προς Ελευσίνα.