Διεθνή

Το εξώφυλλο του TIME με τον Μπάιντεν… χωρίς σχόλια

Το εξώφυλλο του TIME με τον Μπάιντεν… χωρίς σχόλια
Ο Τζο Μπάιντεν «βγαίνει από το κάδρο» στο εξώφυλλο για την πανωλεθρία του προέδρου στο debate.

Με μία λέξη και μία εικόνα, το ΤΙΜΕ αποτύπωσε με τον καλύτερο ίσως τρόπο την επόμενη ημέρα από την πανωλεθρία του Τζο Μπάιντεν στο debate με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Πανικός» είναι η μόνη λέξη στο εξώφυλλο του περιοδικού, σε κόκκινο φόντο. Σε αυτό υπάρχει μία φωτογραφία του Τζο Μπάιντεν να «αποχωρεί». Μια απόλυτα σαφής αναφορά στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την πολύ καλή εμφάνισή του στο debate, για το αν ο Αμερικανός πρόεδρος πρέπει να «βγει από το κάδρο» και οι Δημοκρατικοί να επιλέξουν έναν διαφορετικό υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ο πανικός δεν είναι αρκετά δυνατή λέξη για να περιγράψει το αίσθημα που προκλήθηκε σε όλες τις τάξεις των Δημοκρατικών, όσο προχωρούσε το debate, γράφει το TIME. Σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, Δημοκρατικοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν και πώς θα μπορούσε να πειστεί ο Τζο Μπάιντεν να αποχωρήσει για το καλό του κόμματος, της χώρας και το δικό του, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Οι σύμμαχοι του νυν προέδρου- όπως ο Μπαράκ Ομπάμα- έσπευσαν να τον υπερασπιστούν. Όμως, το κόμμα άρχισε να αναρωτιέται δύο πράγματα. Αν υπάρχει τρόπος να βγει ο Τζο Μπάιντεν από την κούρσα. Κι αν όχι, αν υπάρχει πιθανότητα να εκπλήξει στη γραμμή του τερματισμού με έναν βαθιά προβληματικό υποψήφιο, σημειώνει ακόμα μεταξύ άλλων το TIME.

{https://x.com/TIME/status/1806788544410615905}