Ελλάδα

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Μεταφέρεται το 1ο Ειδικό Σχολείο μετά από αίτημα των γονιών

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης: Μεταφέρεται το 1ο Ειδικό Σχολείο μετά από αίτημα των γονιών Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, διευκρίνισε πως το 1ο Ειδικό Σχολείο, μεταφέρεται στην Κατσιμήδη.

Τις αλλαγές στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης.Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας τις αλλαγές δήλωσε πως ικανοποιείται το αίτημα των γονιών και το 1ο ειδικό σχολείο Θεσσαλονίκης, που στεγάζεται στη συμβολή της Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Καραϊσκάκη στη νέα παραλία, μεταφέρεται στο πρώην Δημοτικό Σχολείο επί της συμβολής Αγίου Δημητρίου και Κατσιμίδη.

Όπως διευκρίνισε, δεν ήταν εφικτό η μεταφορά να γίνει στην Ξηροκρήνη, καθώς το 70% των παιδιών αυτών έρχονται από το κέντρο και από τα ανατολικά.

«Το σχολείο στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου με Κατσιμίδη μας το πρότειναν οι ίδιοι οι γονείς, ζητήσαμε να μεταφερθούν οι διοικητικές υπηρεσίες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και να ικανοποιήσουμε το αίτημα των γονέων», είπε ο Στέλιος Αγγελούδης, σύμφωνα με το Thesstoday.

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει ειδική συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλοι οι παράγοντες για το ζήτημα της σχολικής στέγης.