Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιο του

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε ο 82χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον γιο του Φωτογραφία: Nikos Libertas / SOOC
Κατέληξε τελικά ο 82χρονος που καταγγέλλεται πως ξυλοκοπήθηκε από τον 42χρονο γιο του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης - Προσωρινά κρατούμενος ο φερόμενος δράστης

Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου είχε διακομιστεί την περασμένη Κυριακή.

Από την άλλη ο 42χρονος γιος του είχε συλληφθεί από την αστυνομία, μετά την ένορκη κατάθεση που έδωσε ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου που είχε εξετάσει τον ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με τον γιατρό, ο ηλικιωμένος, όταν ρωτήθηκε, παραπονέθηκε για έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, ενώ του εκμυστηρεύτηκε ότι ο γιος του ξυλοκόπησε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του.

Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, η ηλικιωμένη ανέφερε ότι ο 82χρονος γλίστρησε κι έπεσε στην μπανιέρα καθώς βρισκόταν μόνος του στο σπίτι τους, ενώ αποφάσισαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ επειδή ο σύζυγός της ένιωθε ζαλάδες.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων φαίνεται πως επιχείρησε να «καλύψει» τον γιο, χωρίς ωστόσο να πείσει τις Αρχές. Κάπως έτσι εις βάρος του 42χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, ενώ μετά την απολογία του, την περασμένη Τετάρτη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.