Ελλάδα

Εξαφανίστηκε ξανά 17χρονη στη Ν. Σμύρνη - «Ενδείξεις ότι εμπλέκεται ενήλικο άτομο»

Εξαφανίστηκε ξανά 17χρονη στη Ν. Σμύρνη - «Ενδείξεις ότι εμπλέκεται ενήλικο άτομο» Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Η 17χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από χώρο παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Εξαφανίστηκε ξανά 17χρονη από χώρο παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη και το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνει ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι ενήλικο άτομο εμπλέκεται στις «πολλαπλές φυγές» της.

Η 17χρονη Αναστασία Τ. εξαφανίστηκε ξανά το μεσημέρι της Πέμπτης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποίησε τα στοιχεία της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς «συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Η Αναστασία Τ. έχει ύψος 1,62 μ. και κανονικό βάρος, μαύρα κοντά μαλλιά και μπλε μάτια. Έχει τατουάζ στο λαιμό που γράφει «red eyes big smile». Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τοπ, γκρι αθλητικό σορτς, μαύρες παντόφλες και τσάντα γκρι.

«Τονίζουμε πως υπάρχουν ενδείξεις πως στην εξαφάνιση της εμπλέκεται ενήλικο άτομο, το οποίο ευθύνεται για τις πολλαπλές φυγές της. Η ενεργοποίηση όλων των πολιτών είναι πολύ σημαντική, καθώς η Αναστασία σε λίγο καιρό ενηλικιώνεται και θα υπάρχει μεγαλύτερη δυσκολία στην υποστήριξη της», υπογραμμίζει η οργάνωση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα αστυνομικά τμήματα και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp.

{https://x.com/hamogelo/status/1811433906283123102}